maanantai 7. tammikuuta 2013

Burman viisumireissu

Pitaa kertoo eraasta tapauksesta, joka tapahtui jouluaattoaamuna. Paras jouluyllatys ikina. Satuttiin kattoo passeja ihan huvikseen ja ilmeni etta meijan viisumi onkin voimassa vaan kaks kuukautta kolmen sijaan, 9.1 asti. Hetken aikaa oltiin vahan ihmeissamme etta miten tassa nyt nain paasi kaymaan ku kaikki piti olla niin tarkasti ja loppuun asti suunniteltua. Lennon vaihtaminen ei ollu mahdollista ja sakkojen maksaminen ei tullu kysymykseen maastakarkotuksen pelossa, joten ainoa vaihtoehto oli rajan takana kaynti.

Onneksi saimme seuraksemme suomalaisen Aleksin, joka oli useemman kerran kaynyt kyseisella leimareissulla Myanmarin puolella. 5.1 lahdettiin heti aamusta visarun matkalle. Ranongissa leimattiin itsemme pois Thaimaan puolelta ja otettiin pitkahantavene naapurimaahan, puolen tunnin paasta oltiin jo ulkomailla ja kaytiin koomisimmassa passintarkastuksessa ikina. Thaimaan puolella uudelleen leimaus. Homma oli hoidettu alle parissa tunnissa ja oli varsin vaivaton. Heratti hirveesti koomisia ajatuksia seurata sita touhua. Se on monen Thaimaan turistin kahden viikon valein tehtava rutiini.

Nyt on lomaa enaa reilun viikon verran jaljella ja joudutaan myontamaan etta Suomeen on mukava palata ja jopa ihan odotetaan sita. Jannityksen tunteitakin on esiintynyt, vahan niinkuin reisuun lahdossakin.

1 kommentti:

  1. Ihanaa ku tuutte takas! teitä jo ootetaan! <3
    -Maarit

    VastaaPoista