sunnuntai 6. tammikuuta 2013

Joulun ja uuden vuoden aikaa


KOH PHAYAM




Auringonlaskun aikaan.


 Palm Beach Bungalows, meijan mokki nakyy kuvan keskella metsassa.


Alakerran ravintola, josta saa maailman parasta thairuokaa.


 Open air eli etuseinaton majamme. Huomatkaa joulusomistus.


Nakyma merelle pain


Joulubuffetti notkui erilaisia mita herkullisempia thairuokia, sortteja yli kymmenen. Tonttulakit tietenki paassa. Ruun jalkeen lahdettiin rannalle kavelylle. Oli melkein taysikuu ja istahdettiin hiekalle laulamaan duona tutuimmat joulusavelet.


Olihan meilla tunnelmallinen aattoilta. Sytytettiin 10 tuikkua ja pari kynttilaa, kuunneltiin joululauluja puhelimesta akku tyhjaks seka pelattin laivanupotusta ja hirsipuuta niinkuin jouluun kuuluu.

Joulupaivan aamu valkeni aurinkoisena ja kirkkaana, joten meilla oli rantapaiva. Illalla kaytiin toteuttamassa joululahjahieronnat.


KOH CHANG

27.12 lahdettiin viereiselle saarelle kymmeneksi paivaksi. Paikka osottautui viela rauhalisemmaksi kuin Phayam. Majapaikka loytyi pienelta rannalta. Koko saarelta ei loytynyt kuin yksi kauppa ja muutenkin turistipalvelut olivat vahaisia. Internettia ei kaytannossa ollut, kannykoihin ei saanu kenttaa ja sahkoakin oli vain muutaman tunnin illalla. Aika siunattiin siis riippumattoilulle ja uimiselle.


Meijan ranta. Kukkulan takana on saaren paaranta joka on monta kilometria pitka. Vesi nousi valilla lentopalloverkolle asti.



Bungalowi ei ollut viihtyisimmasta paasta isoine hamahakkeineen.


Terassilla oli kuitenkin ensimmaista kertaa tilaa kahdelle riippumatolle. Aamusta iltaan taydessa kaytossa.


Uuden vuoden aattona rannalla oli lentopallo ja jalkapalloturnaukset. Olimme tietenkin kannustamassa oman majapaikkamme joukkueita. Uusi vuosi vaihtui iloisissa tunnelmissa rakettien ja onnenpallojen kera.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti